
Loading...
Sastāvdaļas
400 g
400 g bezpiedevu jogurts
bezpiedevu jogurts pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls1/3 sauja
1/3 sauja nātres
nātres1/3 sauja
1/3 sauja gārsas
gārsas1/3 sauja
1/3 sauja pieneņu lapiņas
pieneņu lapiņasPiederumi:
1x1 m
1x1 m marle
marle liels katls
liels katls koka karote
koka karoteĻoti garda un neparasta smēriņa recepte ar jaunajām pavasara gārsām, nātrītēm un pieneņu lapiņām. Iegūto krēmsieru visgardāk ēst ar maizītēm, iesaka Karlīna Latsone, bloga "ir.bene" autore.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Marli pārloka uz pusēm, ieliek katlā, ieliek tajā jogurtu un marles malas uzsien/aptin apkārt karotei, liek karoti uz katla malām un atstāj vismaz 12 stundas.
Pēc tam marli atsien, iegūto krēmsieru ieliek bļodiņā, pievieno šķipsniņu sāls un sakapātus zaļumus.
Visu samaisa un smērē uz maizītes – brokastis gatavas!
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.