Krēmsiers ar nātrēm
Foto: Karlīna Latsone, www.irbene.lv
Sarežģītība: viegli
Pasniegt nākamajā dienā
Loading...
Sastāvdaļas
pēc garšas
1/3 sauja
1/3 sauja
Piederumi:
1x1 m

Ļoti garda un neparasta smēriņa recepte ar jaunajām pavasara gārsām, nātrītēm un pieneņu lapiņām. Iegūto krēmsieru visgardāk ēst ar maizītēm, iesaka Karlīna Latsone, bloga "ir.bene" autore.

Marli pārloka uz pusēm, ieliek katlā, ieliek tajā jogurtu un marles malas uzsien/aptin apkārt karotei, liek karoti uz katla malām un atstāj vismaz 12 stundas.

Pēc tam marli atsien, iegūto krēmsieru ieliek bļodiņā, pievieno šķipsniņu sāls un sakapātus zaļumus.

Visu samaisa un smērē uz maizītes – brokastis gatavas!

Comment Form