Jūras karūsa ar kuskusu un turku zirņiem
Foto: Aikāgaršo!
0 0
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
2
2 jūras karūsas
jūras karūsas
1 glāze
1 glāze kuskuss
kuskuss
6 saujas
6 saujas svaigi spināti
svaigi spināti
0,5 glāze
0,5 glāze turku zirņi 'Rimi'
turku zirņi 'Rimi'
2 ĒK
2 ĒK sviests
sviests
2 ĒK
2 ĒK olīveļļa
olīveļļa
2
2 ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
1
1 citrons
citrons
0,5 TK
0,5 TK itāļu garšvielas 'Selection by Rimi'
itāļu garšvielas 'Selection by Rimi'
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Mazkaloriju ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Romantiskas vakariņas
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Zivju un jūras produktu ēdieni
  • Pasaules Virtuve
  • Ātra, garšīga un interesanta ideja vakariņām - cepeškrāsnī cepta jūras karūsa ar kuskusa pildījumu.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Aplej kuskusu ar karstu ūdeni un uzbriedina.

    Pannā lej olīveļļu, pievieno 1 ēdamkaroti sviesta un apcep spinātus ar ķiplokiem, pievienojot nedaudz sāls un itāļu garšvielas.

    Spinātus sajauc ar kuskusu.

    Jūras karūsas vēderu iesmērē ar sviestu. Daļu sagatavotā kuskusa pilda karūsas vēderā.

    Liec uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180 grādos 20 minūtes.

    Atlikušajam kuskusam pievieno turku zirņus un pasniedz kopā ar gatavo zivi.

    Pasniedzot ēdienu, zivi pārslaka ar svaigi spiestu citrona sulu.

    "Aikāgaršo" šefpavāra Normunda Baranovska padoms: pamēģini jūras karūsu pildīt ar ķiploku sviestu, svaigu timiānu un citrona miziņu!

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form