
Ātra, garšīga un interesanta ideja vakariņām - cepeškrāsnī cepta jūras karūsa ar kuskusa pildījumu.
Aplej kuskusu ar karstu ūdeni un uzbriedina.
Pannā lej olīveļļu, pievieno 1 ēdamkaroti sviesta un apcep spinātus ar ķiplokiem, pievienojot nedaudz sāls un itāļu garšvielas.
Spinātus sajauc ar kuskusu.
Jūras karūsas vēderu iesmērē ar sviestu. Daļu sagatavotā kuskusa pilda karūsas vēderā.
Liec uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180 grādos 20 minūtes.
Atlikušajam kuskusam pievieno turku zirņus un pasniedz kopā ar gatavo zivi.
Pasniedzot ēdienu, zivi pārslaka ar svaigi spiestu citrona sulu.
"Aikāgaršo" šefpavāra Normunda Baranovska padoms: pamēģini jūras karūsu pildīt ar ķiploku sviestu, svaigu timiānu un citrona miziņu!
Lai labi garšo!