Jūras velšu un avokado kokteiļsalāti
Foto: Vida Press
5.0000 1
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
Mērcei:
2 ĒK
2 ĒK citronu sula
citronu sula
2 TK
2 TK cukurs
cukurs
2 ĒK
2 ĒK olīveļļa
olīveļļa
60 g
60 g majonēze
majonēze
pēc garšas
pēc garšas sāls un svaigi malti melnie pipari
sāls un svaigi malti melnie pipari
Salātiem:
3 gab.
3 gab. nelieli sarkanie sīpoli
nelieli sarkanie sīpoli
1 gab.
1 gab. garais gurķis
garais gurķis
2 gab.
2 gab. avokado
avokado
200 g
200 g vārīti kalmāru gredzeni
vārīti kalmāru gredzeni
20 gab.
20 gab. lobītas un atlaidinātas tīģergarneles (iepriekš vārītas)
lobītas un atlaidinātas tīģergarneles (iepriekš vārītas)
 
lapu salāti
lapu salāti
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Romantiskas vakariņas
  • Ziemassvētku receptes
  • Zivju un jūras produktu salāti
  • Pasaules Virtuve
  • Viss strikti pa porcijām, katram vienāds garneļu skaits – un neviens nav apvainojies, ka iepriekšējais salātu licējs sev šķīvī sakrāvis visas labākās sastāvdaļas.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Salātu traukā sajauc citrona sulu un cukuru, maisa, līdz tas izšķīdis. Pievieno olīveļļu un majonēzi, kā arī sāli un piparus pēc garšas.

    Mērcei pievieno garneles, smalki sakapātus sīpolus, nelielos kubiņos sagrieztu gurķi, avokado un sagrieztus kalmāru gredzenus.

    Maigi apmaisa, lai garšas sajaucas.

    Kokteiļglāzēs liek pa salātlapai un uzmanīgi ar karoti liek salātus.

    Pasniedz tūlīt vai glabā ledusskapī līdz ēšanas reizei.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form