Foto: Vida Press
Viss strikti pa porcijām, katram vienāds garneļu skaits – un neviens nav apvainojies, ka iepriekšējais salātu licējs sev šķīvī sakrāvis visas labākās sastāvdaļas.
10Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
2 ĒKcitronu sula2 TKcukurs2 ĒKolīveļļa60 gmajonēze pēc garšassāls un svaigi malti melnie pipari3 gab.nelieli sarkanie sīpoli1 gab.garais gurķis2 gab.avokado200 gvārīti kalmāru gredzeni20 gab.lobītas un atlaidinātas tīģergarneles (iepriekš vārītas) lapu salāti

Sagatavošana

1

Salātu traukā sajauc citrona sulu un cukuru, maisa, līdz tas izšķīdis. Pievieno olīveļļu un majonēzi, kā arī sāli un piparus pēc garšas.

2

Mērcei pievieno garneles, smalki sakapātus sīpolus, nelielos kubiņos sagrieztu gurķi, avokado un sagrieztus kalmāru gredzenus.

3

Maigi apmaisa, lai garšas sajaucas.

4

Kokteiļglāzēs liek pa salātlapai un uzmanīgi ar karoti liek salātus.

5

Pasniedz tūlīt vai glabā ledusskapī līdz ēšanas reizei.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!