Foto: Shutterstock
Jūrnieku borščs ar bietēm un kāpostiem.
90Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

kāposti kartupeļi burkāni sīpoli tomātu pasta gaļa (vistas vai cūkas) zaļumi garšvielas skābs krējums bietes

Sagatavošana

1

Katlā ielej ūdeni, liek gaļu un vāra līdz gaļa gatava. Gaļu izņem, atdzesē un sagriež gabaliņos.

2

Kāpostus sagriež. Verdošā buljonā liek kāpostus un vāra 10 minūtes, tad liek šķēlītēs sagrieztus kartupeļus. Vāra 10-15 minūtes. Pievieno garšsaknes (apceptus burkānus, sīpolus un salmiņos sagrieztas bietes), kas apceptas kopā ar tomātu biezeni.

3

Vāra līdz visi dārzeņi un saknes gatavas. Sāli un garšvielas pievieno pēc garšas, kopā ar apceptajām saknēm.

4

Šķīvī liek gaļu, pārlej ar boršču, pievieno krējumu un sakapātus zaļumus.

Iesūtīja: EvuCiitC

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!