90Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
kāposti kartupeļi burkāni sīpoli tomātu pasta gaļa (vistas vai cūkas) zaļumi garšvielas skābs krējums bietes
Sagatavošana
1
Katlā ielej ūdeni, liek gaļu un vāra līdz gaļa gatava. Gaļu izņem, atdzesē un sagriež gabaliņos.
2
Kāpostus sagriež. Verdošā buljonā liek kāpostus un vāra 10 minūtes, tad liek šķēlītēs sagrieztus kartupeļus. Vāra 10-15 minūtes. Pievieno garšsaknes (apceptus burkānus, sīpolus un salmiņos sagrieztas bietes), kas apceptas kopā ar tomātu biezeni.
3
Vāra līdz visi dārzeņi un saknes gatavas. Sāli un garšvielas pievieno pēc garšas, kopā ar apceptajām saknēm.
4
Šķīvī liek gaļu, pārlej ar boršču, pievieno krējumu un sakapātus zaļumus.
Iesūtīja: EvuCiitC
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit