Kabači ar sulīgu gaļas un dārzeņu pildījumu
Foto: Shutterstock
3.9167 12
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Kabači ar gaļas un dārzeņu pildījumu - gardas pusdienas bez lielas noņemšanās pa virtuvi.

Pārgriež kabaci uz pusēm un izgrebj sēklas, veidojot "laiviņas". Iekšā pilda malto gaļu, kas papildināta ar sāli, pipariem, kā arī rīvētu sīpolu, ķiploku un selerijas saknes, paprikas un burkānu kubiņiem, kas piešķirs pildījumam īpašu sulīgumu.

Cep cepeškrāsnī (~ 35 minūtes) vai mikroviļņu krāsnī (~ 20 minūtes). Kad ēdiens ir gatavs, pārkaisa "laiviņas" ar rīvētu ciero sieru, kapātiem zaļumiem un pasniedz.

Iesūtīja: Me

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form