
Kabaču laika klasika - kabači mīklā! Īpaši gardi, ja pasniedz ar tomātu - ķiploku mērcīti.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Kabačus nomizo, sagriež 1 cm biezās ripiņās. Uzkaisa sāli un piparus.
Mīkla: olu dzeltenumu atdala no baltuma. Dzeltenumu sajauc ar miltiem, sāli, pienu un eļļu. Baltumu sakuļ stingrās putās, pievieno dzeltenuma masai un sajauc iecilājot.
Kabačus apviļā mīklā un cep taukvāres katlā 10 - 12 minūtes 170*C.
Iesūtīja: Ieva
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.