Kabači mīklā
Foto: Shutterstock
3.7500 4
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
800 g
800 g kabači
kabači
2
2 olas
olas
100 g
100 g milti
milti
0.75 glāze
0.75 glāze piens
piens
1 TK
1 TK eļļa
eļļa
 
sāls
sāls
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Dārzeņu ēdieni
  • Dārzeņu pankūkas un plācenīši
  • Ikdienas maltītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Kabaču laika klasika - kabači mīklā! Īpaši gardi, ja pasniedz ar tomātu - ķiploku mērcīti.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Kabačus nomizo, sagriež 1 cm biezās ripiņās. Uzkaisa sāli un piparus.

    Mīkla: olu dzeltenumu atdala no baltuma. Dzeltenumu sajauc ar miltiem, sāli, pienu un eļļu. Baltumu sakuļ stingrās putās, pievieno dzeltenuma masai un sajauc iecilājot.

    Kabačus apviļā mīklā un cep taukvāres katlā 10 - 12 minūtes 170*C.

    Iesūtīja: Ieva

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form