30Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
800 gkabači2 olas100 gmilti0.75 glāzepiens1 TKeļļa sāls
Sagatavošana
1
Kabačus nomizo, sagriež 1 cm biezās ripiņās. Uzkaisa sāli un piparus.
2
Mīkla: olu dzeltenumu atdala no baltuma. Dzeltenumu sajauc ar miltiem, sāli, pienu un eļļu. Baltumu sakuļ stingrās putās, pievieno dzeltenuma masai un sajauc iecilājot.
3
Kabačus apviļā mīklā un cep taukvāres katlā 10 - 12 minūtes 170*C.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit