Foto: Shutterstock
Kabaču laika klasika - kabači mīklā! Īpaši gardi, ja pasniedz ar tomātu - ķiploku mērcīti.
30Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
800 gkabači2 olas100 gmilti0.75 glāzepiens1 TKeļļa sāls

Sagatavošana

1

Kabačus nomizo, sagriež 1 cm biezās ripiņās. Uzkaisa sāli un piparus.

2

Mīkla: olu dzeltenumu atdala no baltuma. Dzeltenumu sajauc ar miltiem, sāli, pienu un eļļu. Baltumu sakuļ stingrās putās, pievieno dzeltenuma masai un sajauc iecilājot.

3

Kabačus apviļā mīklā un cep taukvāres katlā 10 - 12 minūtes 170*C.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!