Kabaču biezzupa ar baziliku
Foto: Shutterstock
3.7000 10
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Viegla un garšīga vasaras zupiņa - kabači ar garšaugiem."Citi mēdz zupai pēc blendēšanas pievienot saldo krējumu vai kausēto sieru, lai būtu sātīgāka, bet man vislabāk garšo tieši šādi, kā receptē!" raksta receptes autore Mafalda.

Zupas katlā uz vidējas uguns uzkarsē eļļu. Eļļā apcep sīpolu un ķiploku, līdz tie kļūst caurspīdīgi (aptuveni 5 minūtes).

Pievieno kubiņos sagrieztus kabačus, tējkaroti sāls un pasautē vēl 5 minūtes, tad pielej buljonu vai ūdeni. Vāra aptuveni 15 minūtes un tad vēl karstu sablendē.

Pievieno sīki sakapātu baziliku, piparus un sāli pēc garšas.

Vēlreiz uzkarsē. Kad sāk burbuļot, ņem nost no uguns un pasniedz.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form