Kabaču krēmzupa ar pienu
Foto: Shutterstock
0 0
3 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1 kg
1 kg kabači
kabači
2 glāzes
2 glāzes piens
piens
2 ĒK
2 ĒK milti
milti
5-6
5-6 pētersīļi ar visiem kātiņiem un dilles
pētersīļi ar visiem kātiņiem un dilles
1
1 bazilika zariņš
bazilika zariņš
3 ĒK
3 ĒK augu eļļa vai olīveļļa
augu eļļa vai olīveļļa
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni bērniem
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Mazkaloriju ēdieni
  • Receptes cukura diabēta slimniekiem
  • Biezzupas un krēmzupas
  • Ikdienas maltītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Kabaču krēmzupa - 15 minūtes un cel galdā!

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sagatavo dārzeņus: kabaci nomizo un sarīvē uz vidēji rupjas rīves. Pētersīļus, dilles un baziliku smalki sakapā.

    Vāri zupu: Sarīvētos kabačus katliņā pārlej ar pusglāzi ūdens, pievieno 3 ēdamkarotes eļļas. Vāra uz vidējas liesmas 3 minūtes. Pievieno sasmalcinātos garšaugus un pienu.

    Kad piens uzvārījies, pievieno sāli pēc garšas un 2 ēdamkarotes pienā izšķīdinātu miltu. Pa reizei apmaisot, vāra vēl 2 minūtes.

    Pasniedz karstu vai atdzesētu, pārkaisot ar sasmalcinātiem zaļumiem.

    Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form