Kabaču krēmzupa ar pienu
Foto: Shutterstock
3 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Kabaču krēmzupa - 15 minūtes un cel galdā!

Sagatavo dārzeņus: kabaci nomizo un sarīvē uz vidēji rupjas rīves. Pētersīļus, dilles un baziliku smalki sakapā.

Vāri zupu: Sarīvētos kabačus katliņā pārlej ar pusglāzi ūdens, pievieno 3 ēdamkarotes eļļas. Vāra uz vidējas liesmas 3 minūtes. Pievieno sasmalcinātos garšaugus un pienu.

Kad piens uzvārījies, pievieno sāli pēc garšas un 2 ēdamkarotes pienā izšķīdinātu miltu. Pa reizei apmaisot, vāra vēl 2 minūtes.

Pasniedz karstu vai atdzesētu, pārkaisot ar sasmalcinātiem zaļumiem.

Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form