Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Ātri pagatavojami ēdieni
Ēdieni bērniem
Ēdieni veģetāriešiem
Mazkaloriju ēdieni
Receptes cukura diabēta slimniekiem
Biezzupas un krēmzupas
Ikdienas maltītei
Viegla vasaras maltīte
Pusdienas
Vakariņas
Pasaules Virtuve
Kabaču krēmzupa - 15 minūtes un cel galdā!
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Sagatavo dārzeņus: kabaci nomizo un sarīvē uz vidēji rupjas rīves. Pētersīļus, dilles un baziliku smalki sakapā.
Vāri zupu: Sarīvētos kabačus katliņā pārlej ar pusglāzi ūdens, pievieno 3 ēdamkarotes eļļas. Vāra uz vidējas liesmas 3 minūtes. Pievieno sasmalcinātos garšaugus un pienu.
Kad piens uzvārījies, pievieno sāli pēc garšas un 2 ēdamkarotes pienā izšķīdinātu miltu. Pa reizei apmaisot, vāra vēl 2 minūtes.
Pasniedz karstu vai atdzesētu, pārkaisot ar sasmalcinātiem zaļumiem.
Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva
Seko Tasty arī
Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi
šeit.