Kabaču 'ikri' ar majonēzi ziemai
Foto: Shutterstock
2.5000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu

Mazāk ierasta kabaču "ikru" variācija – ar majonēzes piedevu.

Kabačus nomizo, sagriež kubiņos. Burkānus notīra, sarīvē uz rupjās rīves. Sīpolus nomizo, sasmalcina. Ķiplokus nomizo, izspiež caur spiedi.

Kabačus, burkānus un sīpolus liek katlā, pievieno tomātu pastu, eļļu, majonēzi un samaisa. Katlam uzliek vāku, uz vidējas liesmas, ik pa laikam apmaisot, vāra aptuveni 40 minūtes.

Tad pievieno sāli, cukuru, piparus, lauru lapu un vāra vēl 30 minūtes. Lauru lapu izņem, pievieno ķiplokus un masu sablendē.

Karstu masu pilda sterilizētās burciņās, aizvāko ar sterilizētiem vāciņiem un atdzesē.

Uzglabā vēsumā.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form