Kabaču ikri
Foto: Shutterstock
2.6250 8
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
20 g
20 g sīpoli
sīpoli
180 g
180 g kabači
kabači
50 g
50 g tomāti
tomāti
10 g
10 g eļļa
eļļa
3 g
3 g cukurs
cukurs
 
sāls
sāls
5 g
5 g citronskābe
citronskābe
  • Ass un pikants ēdiens
  • Ēdieni vegāniem
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Ikdienas maltītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Karstie salāti
  • Salāti ziemai
  • Pasaules Virtuve
  • Klasiska recepte konservēšanas laikam - gardie kabaču ikri.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sīpolus sagriež un apcep nelielā eļļas daudzumā (1 ĒK) uz mazas uguns, pieliek smalki sagrieztus tomātus un cep vēl 5 minūtes.

    Notīra kabačus, sagriež gareniski vairākās daļās, izņem serdi, sagriež nelielos gabaliņos un apcep atlikušajā eļļā.

    Pēc tam kabačus saliek katlā kopā ar sīpoliem un tomātiem, pieliek lauru lapas un sautē, periodiski maisot, līdz kabači kļūst mīksti.

    Gatavo masu samaļ gaļas mašīnā vai sakapā ar nazi, pieliek sāli, cukuru, citronskābes vai etiķa šķīdumu un atdzesē.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form