Kabaču ikri
Foto: Shutterstock
2.5714 7
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Klasiska recepte konservēšanas laikam - gardie kabaču ikri.

Sīpolus sagriež un apcep nelielā eļļas daudzumā (1 ĒK) uz mazas uguns, pieliek smalki sagrieztus tomātus un cep vēl 5 minūtes.

Notīra kabačus, sagriež gareniski vairākās daļās, izņem serdi, sagriež nelielos gabaliņos un apcep atlikušajā eļļā.

Pēc tam kabačus saliek katlā kopā ar sīpoliem un tomātiem, pieliek lauru lapas un sautē, periodiski maisot, līdz kabači kļūst mīksti.

Gatavo masu samaļ gaļas mašīnā vai sakapā ar nazi, pieliek sāli, cukuru, citronskābes vai etiķa šķīdumu un atdzesē.

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form