
Klasiska recepte konservēšanas laikam - gardie kabaču ikri.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Sīpolus sagriež un apcep nelielā eļļas daudzumā (1 ĒK) uz mazas uguns, pieliek smalki sagrieztus tomātus un cep vēl 5 minūtes.
Notīra kabačus, sagriež gareniski vairākās daļās, izņem serdi, sagriež nelielos gabaliņos un apcep atlikušajā eļļā.
Pēc tam kabačus saliek katlā kopā ar sīpoliem un tomātiem, pieliek lauru lapas un sautē, periodiski maisot, līdz kabači kļūst mīksti.
Gatavo masu samaļ gaļas mašīnā vai sakapā ar nazi, pieliek sāli, cukuru, citronskābes vai etiķa šķīdumu un atdzesē.
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.