Kabaču laiviņas ar malto gaļu, tomātiem un kūpinātu sieru
Foto: DELFI
1.6000 5
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Dažādos veidos pildīti kabači ir īsts vasaras ēdiens, kura garšu variācijas ir neizsmeļamas. Šoreiz piedāvājam maltās gaļas pildījumu dāsni papildināt ar dārza zaļumiem un tomātu gabaliņiem īpaši sulīgam rezultātam, bet kūpinātais siers vai siera desa ēdienam piešķirs patīkamu kūpinājuma garšu.

Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem.

Kabačus gareniski pārgriež uz pusēm un, izmantojot karoti, izgrebj mīkstumu (to var sablendēt un izmantot pankūkām vai plācenīšiem). Sieru sarīvē.

Maltajai gaļai pievieno sasmalcinātus sīpolus, dilles, pētersīļus, sāli, piparus, mazos kubiņos sagrieztu tomātu un visu samīca viendabīgā masā.

Maltās gaļas masu pilda kabačos, liek krāsnī un cep 20 minūtes. Tad pārber ar sarīvēto sieru un cep, līdz siers izkusis.

Pasniedz ar dārzeņu salātiem, pārslakot ar majonēzi.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form