Kabaču laiviņas ar malto gaļu, tomātiem un kūpinātu sieru
Foto: DELFI
1.6667 6
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
3
3 kabači
kabači
800 g
800 g maltā gaļa
maltā gaļa
1
1 tomāts
tomāts
pēc garšas
pēc garšas sīpolloki
sīpolloki
pēc garšas
pēc garšas pētersīļi
pētersīļi
pēc garšas
pēc garšas dilles
dilles
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas malti melnie pipari
malti melnie pipari
250 g
250 g kūpināts siers vai siera desa
kūpināts siers vai siera desa
 
majonēze pasniegšanai
majonēze pasniegšanai
  • Dārzeņu ēdieni
  • Dārzeņu sacepumi
  • Gaļas ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Dažādos veidos pildīti kabači ir īsts vasaras ēdiens, kura garšu variācijas ir neizsmeļamas. Šoreiz piedāvājam maltās gaļas pildījumu dāsni papildināt ar dārza zaļumiem un tomātu gabaliņiem īpaši sulīgam rezultātam, bet kūpinātais siers vai siera desa ēdienam piešķirs patīkamu kūpinājuma garšu.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem.

    Kabačus gareniski pārgriež uz pusēm un, izmantojot karoti, izgrebj mīkstumu (to var sablendēt un izmantot pankūkām vai plācenīšiem). Sieru sarīvē.

    Maltajai gaļai pievieno sasmalcinātus sīpolus, dilles, pētersīļus, sāli, piparus, mazos kubiņos sagrieztu tomātu un visu samīca viendabīgā masā.

    Maltās gaļas masu pilda kabačos, liek krāsnī un cep 20 minūtes. Tad pārber ar sarīvēto sieru un cep, līdz siers izkusis.

    Pasniedz ar dārzeņu salātiem, pārslakot ar majonēzi.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form