Kabaču lazanja tievētāju gaumē
Foto: (c) Tievesanaonline.lv
2.7500 8
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
1-2
1-2 kabači
kabači
1
1 liels tomāts
liels tomāts
2
2 sīpoli
sīpoli
1
1 paprika
paprika
1
1 burkāns
burkāns
700 g
700 g tītara vai vistas maltā gaļa
tītara vai vistas maltā gaļa
200-250 g
200-250 g liess siers (ar 10% tauku saturu)
liess siers (ar 10% tauku saturu)
pēc garšas
pēc garšas sāls un malti melnie pipari
sāls un malti melnie pipari
pēc garšas
pēc garšas baziliks
baziliks
  • Ikdienas maltītei
  • Itāļu nacionālā virtuve
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Lazanja ir viens no taviem mīļākajiem ēdieniem, bet, cīnoties ar liekajiem kilogramiem, esi izslēdzis to no ēdienkartes? Mums ir labas ziņas! Izrādās, lazanju var pagatavot arī figūrai draudzīgā versijā. Recepti iesaka "Instagram" konta "Tievesanaonline.lv" saimniece, fitnesa trenere Vendija Karalkina.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sīki sagriež sīpolus, sarīvē burkānu, bez taukvielām apcep pannā.

    Pievieno sasmalcinātu tomātu un papriku, sautē 5 minūtes.

    Atsevišķi apcep malto gaļu, tad pievieno apceptos dārzeņus, sāli, piparus, sakapātu baziliku.

    Kabaci sagriež 0,5 cm plāksnēs vai ripās, mazliet apcep sausā pannā vai cepeškrāsnī. Sarīvē sieru.

    Cepamtraukā liek kārtām: kabači, gaļa ar dārzeņiem, siers, kabači, gaļa ar dārzeņiem, kabači, siers.

    Cep līdz 170 grādiem sakarsētā krāsnī 40 minūtes.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form