Foto: (c) Tievesanaonline.lv

Lazanja ir viens no taviem mīļākajiem ēdieniem, bet, cīnoties ar liekajiem kilogramiem, esi izslēdzis to no ēdienkartes? Mums ir labas ziņas! Izrādās, lazanju var pagatavot arī figūrai draudzīgā versijā. Recepti iesaka "Instagram" konta "Tievesanaonline.lv" saimniece, fitnesa trenere Vendija Karalkina.

9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
2 kabači1 liels tomāts2 sīpoli1 paprika1 burkāns700 gtītara vai vistas maltā gaļa250 gliess siers (ar 10% tauku saturu) pēc garšassāls un malti melnie pipari pēc garšasbaziliks

Sagatavošana

1

Sīki sagriež sīpolus, sarīvē burkānu, bez taukvielām apcep pannā.

2

Pievieno sasmalcinātu tomātu un papriku, sautē 5 minūtes.

3

Atsevišķi apcep malto gaļu, tad pievieno apceptos dārzeņus, sāli, piparus, sakapātu baziliku.

4

Kabaci sagriež 0,5 cm plāksnēs vai ripās, mazliet apcep sausā pannā vai cepeškrāsnī. Sarīvē sieru.

5

Cepamtraukā liek kārtām: kabači, gaļa ar dārzeņiem, siers, kabači, gaļa ar dārzeņiem, kabači, siers.

6

Cep līdz 170 grādiem sakarsētā krāsnī 40 minūtes.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!