
Loading...
Sastāvdaļas
3 gab.
3 gab. kabači (nelieli)
kabači (nelieli)5 gab.
5 gab. olas
olas milti
milti garšvielas
garšvielasKabaču omletes recepte vieglām brokastīm vai launagam.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Miltus sajauc ar garšvielām.
Kabačus sagriež ripiņās un apviļā miltos.
Pannā uzkarsē eļļu un apcep kabačus no abām pusēm uz lielas uguns.
Apceptos kabačus kārto citā pannā, kas nedaudz ieziesta ar sviestu.
Olas sakuļ ar sāli un garšvielām (pēc garšas), pārlej pāri kabaču ripām un uz lēnas uguns cep, līdz ola sacepusies.
Iesūtīja:
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.