15Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
3 gab.kabači (nelieli)5 gab.olas milti garšvielas
Sagatavošana
1
Miltus sajauc ar garšvielām.
2
Kabačus sagriež ripiņās un apviļā miltos.
3
Pannā uzkarsē eļļu un apcep kabačus no abām pusēm uz lielas uguns.
4
Apceptos kabačus kārto citā pannā, kas nedaudz ieziesta ar sviestu.
5
Olas sakuļ ar sāli un garšvielām (pēc garšas), pārlej pāri kabaču ripām un uz lēnas uguns cep, līdz ola sacepusies.
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit