Kabaču omlete
Foto: Shutterstock
3.1667 6
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
3 gab.
3 gab. kabači (nelieli)
kabači (nelieli)
5 gab.
5 gab. olas
olas
 
milti
milti
 
garšvielas
garšvielas
  • Ārstnieciskais uzturs
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Mazkaloriju ēdieni
  • Brokastis
  • Launags
  • Dārzeņu ēdieni
  • Dārzeņu sacepumi
  • Omletes un olu ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Pasaules Virtuve
  • Kabaču omletes recepte vieglām brokastīm vai launagam.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Miltus sajauc ar garšvielām.

    Kabačus sagriež ripiņās un apviļā miltos.

    Pannā uzkarsē eļļu un apcep kabačus no abām pusēm uz lielas uguns.

    Apceptos kabačus kārto citā pannā, kas nedaudz ieziesta ar sviestu.

    Olas sakuļ ar sāli un garšvielām (pēc garšas), pārlej pāri kabaču ripām un uz lēnas uguns cep, līdz ola sacepusies.


    Iesūtīja:
    Lidija

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form