
Gardas kabaču pankūkas ar sieru vai arī sacepums cepeškrāsnī.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Kabačus (jo vairāk grib pankūku, jo vairāk vajag kabačus, es visus produktus lieku "uz aci") nomizo, izgriež mīkstumu. Visu sarīvē uz tādas vidējas rīves - ne tik smalki kā kartupeļu pankūkām.
Samaisa un liek uz pannas cepties mazas pankūciņas. Ēd ar krējumu.
Ja slinkums cept pankūkas, var likt veidnē un cepeškrāsnī iekšā - kā sacepumu. Esmu cepusi arī tā, ļoti labi. Par temperatūrām un laiku nemācēšu pateikt, jāskatās pašiem.
Iesūtīja: ilzesk
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.