25Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
kabači siers ķiploki sīpols4 gab.olas(M) milti zaļumi sāls malti melnie pipari
Sagatavošana
1
Kabačus (jo vairāk grib pankūku, jo vairāk vajag kabačus, es visus produktus lieku "uz aci") nomizo, izgriež mīkstumu. Visu sarīvē uz tādas vidējas rīves - ne tik smalki kā kartupeļu pankūkām.
2
Samaisa un liek uz pannas cepties mazas pankūciņas. Ēd ar krējumu.
Ja slinkums cept pankūkas, var likt veidnē un cepeškrāsnī iekšā - kā sacepumu. Esmu cepusi arī tā, ļoti labi. Par temperatūrām un laiku nemācēšu pateikt, jāskatās pašiem.
Iesūtīja: ilzesk
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit