Kabaču pankūkas ar sieru
Foto: Shutterstock
3.2742 62
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Gardas kabaču pankūkas ar sieru vai arī sacepums cepeškrāsnī.

Kabačus (jo vairāk grib pankūku, jo vairāk vajag kabačus, es visus produktus lieku "uz aci") nomizo, izgriež mīkstumu. Visu sarīvē uz tādas vidējas rīves - ne tik smalki kā kartupeļu pankūkām.

Samaisa un liek uz pannas cepties mazas pankūciņas. Ēd ar krējumu.

Ja slinkums cept pankūkas, var likt veidnē un cepeškrāsnī iekšā - kā sacepumu. Esmu cepusi arī tā, ļoti labi. Par temperatūrām un laiku nemācēšu pateikt, jāskatās pašiem.

Iesūtīja: ilzesk

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form