Kabaču pankūkas
Foto: Shutterstock
4.0000 6
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Kabaci sarīvē (kamēr vēl pavisam svaigs ar mīkstu mizu - nemizo), pievieno līdzīgu daudzumu sīpolu (pēc gaumes, man patīk tā pa skarbo; piemēram, 0.5 kg kabacis, 0.4-0.5 kg sīpols), olas un milti - uz aci, līdz izskatās, ka masa nejuks uz pannas, garšvielas.

Cep kraukšķīgas (man nepatīk ja sīpols ir neizcepies) mazās pankūciņas.

Mīklai pievienot var arī citus dārzeņus, kas tajā brīdī ir pa rokai un garšo.

Iesūtīja: Maybe

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form