
Loading...
Sastāvdaļas
1
1 kabacis
kabacis2
2 olas
olas milti
milti1 glāze
1 glāze piens
piens3
3 ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls eļļa cepšanai
eļļa cepšanaiVieglām un vasarīgām vakariņām vai brokastīm - kabaču pankūku recepte.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Kabaci nomizo, sarīvē uz rupjas rīves, nedaudz nospiež sulu.
Kabaču masai pievieno olas, pielej pienu, pieliek sasmalcinātus ķiplokus, sāli un samaisa. Tad pa porcijām pēc nepieciešamības iemaisa miltus, līdz iegūta pabieza mīkla, ko ar karoti var likt uz pannas un tā netek nost.
Apcep pankūkas pannā sakarsētā eļļā no abām pusēm, pasniedz ar skābo krējumu.
Iesūtīja: Artūrs
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.