Kabaču pankūku recepte
Foto: Shutterstock
4.0833 24
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1
1 kabacis
kabacis
2
2 olas
olas
 
milti
milti
1 glāze
1 glāze piens
piens
3
3 ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
 
eļļa cepšanai
eļļa cepšanai
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Brokastis
  • Launags
  • Vakariņas
  • Dārzeņu ēdieni
  • Pankūkas
  • Ikdienas maltītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Pasaules Virtuve
  • Vieglām un vasarīgām vakariņām vai brokastīm - kabaču pankūku recepte.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Kabaci nomizo, sarīvē uz rupjas rīves, nedaudz nospiež sulu.

    Kabaču masai pievieno olas, pielej pienu, pieliek sasmalcinātus ķiplokus, sāli un samaisa. Tad pa porcijām pēc nepieciešamības iemaisa miltus, līdz iegūta pabieza mīkla, ko ar karoti var likt uz pannas un tā netek nost.

    Apcep pankūkas pannā sakarsētā eļļā no abām pusēm, pasniedz ar skābo krējumu.

    Iesūtīja: Artūrs

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form