Kabaču sacepums ar sieru cepeškrāsnī
Foto: Shutterstock
4.2000 5
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
kabači
kabači
 
baziliks
baziliks
 
pētersīļi
pētersīļi
 
sīpols
sīpols
2-3 gab.
2-3 gab. tomāti
tomāti
 
fetas vai mocarella siers
fetas vai mocarella siers
 
skābs krējums (var iztikt)
skābs krējums (var iztikt)
  • Dārzeņu ēdieni
  • Dārzeņu sacepumi
  • Sautējumi
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Mazkaloriju ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Vēl viena recepte kabaču laikam - sacepums cepeškrāsnī ar Fetas sieru un citiem vasaras dārzeņiem.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Kabačus sagriež plānās ripiņās. Ja kabacis ir pārāk liels, tam izņem sēklas.

    Kabaču ripas kārto ietaukotā cepamtraukā, pārkaisa ar sāli un smalki sagrieztu baziliku.

    Tomātus, sīpolu, sieru un pētersīļus sagriež un sajauc smalki sagrieztu baziliku. Ja vēlas sātīgāku, šim maisījumam var pievienot skābo krējumu.

    Gatavo miksli kārto pāri kabačiem.

    Liek iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī un cep 190 grādos aptuveni 40 minūtes.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form