Foto: Shutterstock
Kabači ar sēnēm - gardām pusdienām vai vakariņām.
40Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
2 kabači1 ĒKsviests SĒŅU MĒRCEI:400 mlsēnes3 ĒKsviests1 sīpols3 ĒKmilti300 mlkafijas krējums sāls pipari50 grīvēts siers

Sagatavošana

1

Ietaukotā cepešveidnē iegriež kabaču šķēles, pārslaka ar olīveļļu un 15 minūtes cep 225*C.

2

Sēnes kopā ar sakapātu sīpolu, nepārtraukti maisot ~ 20 minūtes cep sviestā. Rūpīgi iemaisa miltus un pielej krējumu. Iemaisa garšvielas. Vāra bez vāka, kamēr sēņu mērce sabiezē.

3

Mērci uzlej ceptajiem kabačiem. Pārkaisa ar rīvētu sieru un veidni uz 10-15 minūtēm liek atpakaļ krāsnī. Pasniedz karstu.

Iesūtīja: Vineta Auziņa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!