Kabaču salāti ar majonēzi ziemas krājumiem
Foto: Privātais ahīvs
3.8333 6
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
5 kg
5 kg kabači
kabači
0.5 kg
0.5 kg burkāni
burkāni
0.5 kg
0.5 kg sīpoli
sīpoli
7 ĒK
7 ĒK cukurs
cukurs
4 ĒK
4 ĒK sāls
sāls
12 ĒK
12 ĒK etiķis
etiķis
250 ml
250 ml eļļa
eļļa
2 TK
2 TK malti melnie pipari
malti melnie pipari
1
1 ķiploka galva
ķiploka galva
500 ml
500 ml "Spilvas" brokastu majonēze
"Spilvas" brokastu majonēze
  • Ikdienas maltītei
  • Salāti ziemai
  • Pasaules Virtuve
  • "Kabaču salāti ar majonēzi - neparasti, bet ļoti garšo pat tiem, kas ar kabačiem ir uz "jūs"," šādi gadiem pārbaudīto recepti piesaka Silvija Ozoliņa.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Produktu daudzums paredzēts 12 (0.5 l) burciņām.

    Kabačus nomizo, sagriež kubiņos. Burkānus notīra, sarīvē uz rupjās rīves. Sīpolus nomizo, sasmalcina. Ķiplokus nomizo, izspiež caur spiedi.

    Visas salātu sastāvdaļas liek bļodā vai katlā, samaisa un atstāj uz stundu. Tad blīvi pilda burciņās, pasterizē 40 minūtes, aizvāko ar sterilizētiem vāciņiem un atdzesē.

    Ja nav auksts pagrabs, drošāk šos salātus glabāt ledusskapī.

    Kabaču salāti ar majonēzi ziemas krājumiem
    Foto: Privātais ahīvs

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form