Kabaču salāti ar majonēzi ziemas krājumiem
Foto: Privātais ahīvs
3.2500 4
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu

"Kabaču salāti ar majonēzi - neparasti, bet ļoti garšo pat tiem, kas ar kabačiem ir uz "jūs"," šādi gadiem pārbaudīto recepti piesaka Silvija Ozoliņa.

Produktu daudzums paredzēts 12 (0.5 l) burciņām.

Kabačus nomizo, sagriež kubiņos. Burkānus notīra, sarīvē uz rupjās rīves. Sīpolus nomizo, sasmalcina. Ķiplokus nomizo, izspiež caur spiedi.

Visas salātu sastāvdaļas liek bļodā vai katlā, samaisa un atstāj uz stundu. Tad blīvi pilda burciņās, pasterizē 40 minūtes, aizvāko ar sterilizētiem vāciņiem un atdzesē.

Ja nav auksts pagrabs, drošāk šos salātus glabāt ledusskapī.

Kabaču salāti ar majonēzi ziemas krājumiem
Foto: Privātais ahīvs

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form