
Loading...
Sastāvdaļas
3 kg
3 kg kabači
kabači1.5 gab.
1.5 gab. čili pipars
čili pipars4 gab.
4 gab. paprika
paprika1 glāze
1 glāze etiķis 9%
etiķis 9%1 glāze
1 glāze cukurs
cukurs0.5 glāzes
0.5 glāzes eļļa
eļļa sāls
sāls1 gab.
1 gab. tomātu pasta bundžā
tomātu pasta bundžāVēl viena kabaču recepte - lai ziemā būtu gardi piedevu salāti.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Kabačus un papriku sagriež palielos kubiņos. Čili sagriež nelielos gabaliņos (sēklas neizmanto).
Visu samaisa ar eļļu, etiķi un cukuru, atstāj uz 4 stundām ievilkties, tad vāra visu pusstundu.
Tad pieliek tomātu pastu vienu bundžu un ķiplokus un pavāra vēl 10 minūtes.
Liek burkās, nesterilizē.
Recepte no Cālis.lv arhīva.
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.