Ziemas salātu recepte no kabačiem
Foto: Shutterstock
3.1800 50
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
5 kg
5 kg kabači
kabači
400 g
400 g burkāni
burkāni
200 g
200 g etiķis 9%
etiķis 9%
1 glāze
1 glāze cukurs
cukurs
2 ĒK
2 ĒK sāls
sāls
400 g
400 g augu eļļa
augu eļļa
0.75-1 glāze
0.75-1 glāze rīvēti ķiploki
rīvēti ķiploki
1 gab.
1 gab. bunte dilles
bunte dilles
 
pipari
pipari
  • Salāti ziemai
  • Pasaules Virtuve
  • Gatavojoties ziemai, noderēs šī kabaču salātu recepte.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Kabačus nomazgā un sagriež 1x1 cm lielos kubiņos.

    Burkānus sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves.

    Kabačus un burkānus samaisa, pievieno etiķi, cukuru, sāli un augu eļļu.

    Visu uzkarsē un vāra 25 minūtes.

    Pievieno ķiplokus, dilles, piparus un turpina vārīt 5 minūtes.

    Liek sterilizētās burkās un aizvāko.

    Iesūtīja: InetaLi

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form