Kabaču un tomātu sautējums
Foto: DELFI
4.4286 7
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Kabaču – tomātu sautējums vieglām, veselīgām pusdienām.

Apcepu sīpolus, tad pievienoju kabačus un 1 - 2 daiviņas sasmalcināta ķiploka.

Kad kabacis mīksts, pievienoju sagrieztu tomātu, sāli, piparus un tikai nedaudz pakarsēju (tomātam nav jāizjūk un miziņai nevajag nolobīties). Visu šo gatavoju zem vāka, lai sautējas.

Pie galda katrs ēd, kā vēlas - pārkaisa ar rīvētu sieru, pieliek skābu krējumu, piedzer kefīru. Ja ir, cepšanas beigās kopā ar tomātiem pielieku klāt novārītas puķkāpostu rozetītes. Dažreiz pievienoju strēmelītēs sagrieztu cauraugušu gaļu (to apcepu sākumā, kopā ar sīpoliem).

Iesūtīja: Alma

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form