20Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
sīpoli kabači ķiploki tomāti sāls malti melnie pipari
Sagatavošana
1
Apcepu sīpolus, tad pievienoju kabačus un 1 - 2 daiviņas sasmalcināta ķiploka.
2
Kad kabacis mīksts, pievienoju sagrieztu tomātu, sāli, piparus un tikai nedaudz pakarsēju (tomātam nav jāizjūk un miziņai nevajag nolobīties). Visu šo gatavoju zem vāka, lai sautējas.
Pie galda katrs ēd, kā vēlas - pārkaisa ar rīvētu sieru, pieliek skābu krējumu, piedzer kefīru. Ja ir, cepšanas beigās kopā ar tomātiem pielieku klāt novārītas puķkāpostu rozetītes. Dažreiz pievienoju strēmelītēs sagrieztu cauraugušu gaļu (to apcepu sākumā, kopā ar sīpoliem).
Iesūtīja: Alma
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit