Kabaču un tomātu sautējums
Foto: DELFI
4.4286 7
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
sīpoli
sīpoli
 
kabači
kabači
 
ķiploki
ķiploki
 
tomāti
tomāti
 
sāls
sāls
 
malti melnie pipari
malti melnie pipari
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni vegāniem
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Mazkaloriju ēdieni
  • Dārzeņu ēdieni
  • Sautējumi
  • Ikdienas maltītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Kabaču – tomātu sautējums vieglām, veselīgām pusdienām.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Apcepu sīpolus, tad pievienoju kabačus un 1 - 2 daiviņas sasmalcināta ķiploka.

    Kad kabacis mīksts, pievienoju sagrieztu tomātu, sāli, piparus un tikai nedaudz pakarsēju (tomātam nav jāizjūk un miziņai nevajag nolobīties). Visu šo gatavoju zem vāka, lai sautējas.

    Pie galda katrs ēd, kā vēlas - pārkaisa ar rīvētu sieru, pieliek skābu krējumu, piedzer kefīru. Ja ir, cepšanas beigās kopā ar tomātiem pielieku klāt novārītas puķkāpostu rozetītes. Dažreiz pievienoju strēmelītēs sagrieztu cauraugušu gaļu (to apcepu sākumā, kopā ar sīpoliem).

    Iesūtīja: Alma

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form