Foto: DELFI
Kabaču – tomātu sautējums vieglām, veselīgām pusdienām.
20Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

sīpoli kabači ķiploki tomāti sāls malti melnie pipari

Sagatavošana

1

Apcepu sīpolus, tad pievienoju kabačus un 1 - 2 daiviņas sasmalcināta ķiploka.

2

Kad kabacis mīksts, pievienoju sagrieztu tomātu, sāli, piparus un tikai nedaudz pakarsēju (tomātam nav jāizjūk un miziņai nevajag nolobīties). Visu šo gatavoju zem vāka, lai sautējas.

Pie galda katrs ēd, kā vēlas - pārkaisa ar rīvētu sieru, pieliek skābu krējumu, piedzer kefīru. Ja ir, cepšanas beigās kopā ar tomātiem pielieku klāt novārītas puķkāpostu rozetītes. Dažreiz pievienoju strēmelītēs sagrieztu cauraugušu gaļu (to apcepu sākumā, kopā ar sīpoliem).

Iesūtīja: Alma

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!