Foto: Shutterstock
Kafijas pastilas ir tumši brūnas, ar izteiktu kafijas garšu, garšīgas.
45Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 65
150 gpūdercukurs100 gkafijas uzlējums (2 TK šķīstošās kafijas + 100 g vāroša ūdens)150 gsasmalcināti rieksti150 gsasmalcināta šokolāde malta kafija kokosriekstu skaidiņas

Sagatavošana

1

Cukuru, kafijas uzlējumu, šokolādi un riekstus labi sajauc.

2

Ledusskapī masu atdzesē.

3

Ar rokām veido nelielas lodītes, kuras apvārta: daļu šķīstošās kafijas pulverī un daļu kokosskaidiņās.

4

Liek ledusskapī un uzglabā slēgtā traukā.

Iesūtīja: Inga

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!