Foto: DELFI
Vienkārši, bez saldējuma mašīnas palīdzības, gatavojams kafijas saldējums.
30Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
4 gab.olas100 gcukurs50 gšķīstošā kafija0.5 glāzeūdens200 gsaldais krējums šokolāde

Sagatavošana

1

Šķīstošo kafiju pārlej ar verdošu ūdeni, olas sakuļ ar cukuru, pievieno karstu kafiju, izmaisa, atdzesē.

2

Saputo krējumu, tajā iemaisa kafijas un olu masu, pilda traukā.

3

Sasaldē saldētavā, ik pa laikam apmaisot, lai neveidojas ledus kristāli. Pasniedzot pārkaisa ar skaidās sarīvētu šokolādi.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!