Kafijas saldējums
Foto: DELFI
3.6667 3
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Vienkārši, bez saldējuma mašīnas palīdzības, gatavojams kafijas saldējums.

Šķīstošo kafiju pārlej ar verdošu ūdeni, olas sakuļ ar cukuru, pievieno karstu kafiju, izmaisa, atdzesē.

Saputo krējumu, tajā iemaisa kafijas un olu masu, pilda traukā.

Sasaldē saldētavā, ik pa laikam apmaisot, lai neveidojas ledus kristāli. Pasniedzot pārkaisa ar skaidās sarīvētu šokolādi.

Iesūtīja: Vineta

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form