Biskvīta torte ar putukrējumu un karameļu mērci
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
4.0000 1
12 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt atdzesētu

Ļoti kārdinoša torte, kas atgādinās karameļu kapučīno. Ja vēlies, tortes vidū, starp biskvītiem, vari ziest kādu ievārījumu.

Cepeškrāsni uzkarsē līdz 150°C.

Ar mikseri saputo olu baltumus, līdz tie ir gaisīgās putās.

Saputo sviestu ar cukuru un vaniļas ekstraktu, līdz sviests gaisīgs un gaišs. Tad pakāpeniski pievieno miltus, kas sajaukti ar cepamo pulveri, un kafiju.

Mīklu salej divās ietaukotās kūku formās. Liek cepeškrāsnī un cep 20 minūtes, līdz biskvīti gatavi.

Uzputo saldo krējumu putukrējumā, pievienojot tam pūdercukuru, vaniļas ekstraktu un kafijas granulas.

Vienu biskvīta daļu apsmērē ar zemesriekstu sviestu un pārkaisa tam sarīvēto šokolādi. Tad biskvītu apziež ar trešdaļu pagatavotā putukrējuma.

Apziestajam biskvītam virsū liek otru. Ar paletes nazi vai silikona lāpstiņu ziež virsū atlikušo putukrējumu, lai visa kūka būtu nosegta.

Beigās kūkai virsū ziež karameļu mērci, ļaujot tai notecēt gar sāniem.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form