Krāsnī ceptas foreles ar garšvielām
Foto: DELFI
4.3333 6
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
6
6 nelielas foreles (apmēram 600-700 g)
nelielas foreles (apmēram 600-700 g)
 
svaigi malti melnie pipari
svaigi malti melnie pipari
 
citrons
citrons
 
sāls
sāls
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Zivju un jūras produktu ēdieni
  • Pasaules Virtuve
  • Šī ir ārkārtīgi viegla un ātra recepte, ar kuru iepriecināt visus mājiniekus. Foreles ne tikai izdosies gardas, un saglabās visas zivij vērtīgās īpašības, bet virtuvē nebūs jāpavada stundām ilgs laiks.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Foreles iztīra, nogriež tām galvu un izklāj uz cepešpannas, kura izklāta ar cepampapīru. Liek cepeškrāsni sildīties uz 180 grādiem.

    Citronu pārgriež uz pusēm un izspiež nedaudz citronu sulas uz katras foreles, iesmērējot zivis, lai tās uzsūc sulu.

    Pēc tam zivis apkaisa ar svaigi maltiem melnajiem pipariem un sāli. Drīkst izmantot arī citronpiparu garšvielu maisījumu. Ļauj zivīm pastāvēt aptuveni 15 minūtes, lai tās iemarinējas.

    Tad liek cepeškrāsnī, tās zemākajā līmenī un ļauj cepties 13 līdz 15 minūtes. Kad tās kļuvušas zeltainas, ņem laukā no cepeškrāsns.

    Pasniedz ar rīsiem, dārzeņiem vai salātiem.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form