Foto: Shutterstock
Kakao kēkss, kurš sanāks ikvienam - gan ikdienā, gan svētkos.
50Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

160 gsviests glāzepūdercukurs3 olas glāzepiens glāzemilti4 ĒKkakao (nesaldināts)2 TKvaniļas cukurs

Sagatavošana

1

Sviestu saputo ar pūdercukuru un pakāpeniski pievieno olas, pienu, miltus, kam pievienoti kakao un vaniļa. Ziemassvētku laikā vaniļu var aizstāt ar kanēli vai piparkūku garšvielu maisījumu.

2

Masu vēlreiz puto un liek ar sviestu ieziestā kēksa formā.

3

Gatavam kēksam pārber pūdercukuru vai pārlej šokolādes glazūru (kā to gatavot, skaidrojām šajā rakstā).

Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!