Kakao liķieris
Foto: PantherMedia/Scanpix
Loading...
Sastāvdaļas
50 g
0.5 TK
350 ml
Pēc 3 nedēļām:
0.5 glāze
350 g

Kakao liķieris - sākam gatavot 3 nedēļas pirms svinībām!

Labi noslēdzamā 0,7 - 1 l burkā ieber kakao pulveri un garšvielas, pievieno brendiju un samaisa.

Burku labi aizvāko un nosien ar auduma vāciņu. Uzglabā 3 nedēļas siltā, tumšā vietā, katru dienu saskalinot.

Liķieri izfiltrē. Ja grib biezāku, tad filtrē caur dubultā saliktu marli; ja dzidrāku, tad filtrē caur kafijas automāta filtru.

Katliņā uzvāra ūdeni, pievieno cukuru un, nepārtraukti maisot, izkausē. Atdzesētu sīrupu pielej izfiltrētajam šķidrumam un samaisa.

Liķieri pilda pudelē un līdz Z-svētkiem katru dienu vairākas reizes saskalina.

* filtrējot palikušos kakao biezumus var izmantot šokolādes pildījumam vai vārīt karsto šokolādi. Lai iegūtu pildījumu, kakao masai pievieno pūdercukuru u visu samaisa.

Iesūtīja: Mākonis

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form