Foto: Shutterstock
Kale čipsi ir viens no veselīgā uztura piekritēju iecienītākajiem pēdējā laika atklājumiem. Kraukšķīgās kāpostu lapiņas, kas apkaisītas ar mazliet sāli un etiķi, būs gards aizstājējs taukainajiem kartupeļu čipsiem.
10Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
200 gkale kāposti olīveļļa šķipsnajūras sāls1 TKetiķis

Sagatavošana

1

Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200 grādiem.

2

Kale kāpostus sagriež palielos gabaliņos. Izklāj uz cepamās pannas, kurā ielikta cepamā papīra sloksne, un kale kāpostu aplaista ar olīveļļu.

3

Kale cep cepeškrāsnī trīs minūtes, pēc tam zaļākās lapiņas apgriež otrādi un cep vēl 2 minūtes, līdz čipsi ir kraukšķīgi.

4

Gatavos kale čipsus izņem no cepeškrāsns un apkaisa ar sāli. Pēc tam mazliet apslaka ar etiķi un pasniedz.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!