Kaltētu augļu zupa
Foto: DELFI
5.0000 1
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
150 g
150 g kaltēti augļi
kaltēti augļi
1 l
1 l ūdens
ūdens
4 ĒK
4 ĒK cukurs
cukurs
 
citronskābe
citronskābe
 
citronu un apelsīnu miziņas
citronu un apelsīnu miziņas
 
kanēlis
kanēlis
1 ĒK
1 ĒK kartupeļu milti
kartupeļu milti
  • Ikdienas maltītei
  • Saldās zupas
  • Pasaules Virtuve
  • Saldajam ēdienam - kaltētu augļu zupa.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Kaltētus augļus nomazgā, pārlej ar karstu ūdeni, ļauj uzbriest, pievieno cukuru un lēni vāra.

    Kad augļi mīksti, pievieno aukstā ūdenī iejauktu cieti un pulverī saberztas apelsīnu un citronu miziņas, kanēli.

    Visu uzvāra, ja vajag papildina ar skābi.

    Iesūtīja: Vineta

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form