50Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
150 gkaltēti augļi1 lūdens4 ĒKcukurs citronskābe citronu un apelsīnu miziņas kanēlis1 ĒKkartupeļu milti
Sagatavošana
1
Kaltētus augļus nomazgā, pārlej ar karstu ūdeni, ļauj uzbriest, pievieno cukuru un lēni vāra.
2
Kad augļi mīksti, pievieno aukstā ūdenī iejauktu cieti un pulverī saberztas apelsīnu un citronu miziņas, kanēli.
3
Visu uzvāra, ja vajag papildina ar skābi.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit