Kaltētu pīlādžu recepte
Foto: Shutterstock
0 0
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
1 kg
1 kg pīlādži
pīlādži
500 g
500 g cukurs
cukurs
  • Kaltēšana un žāvēšana
  • Pasaules Virtuve
  • Kaltēti pīlādži - dabīgajiem vitamīniem ziemā.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Pēc pirmajām salnām ievāc ogas, sašķiro, nomazgā, blanšē 3-4 minūtes, tad 12-15 stundas mērcē aukstā ūdenī, bieži to mainot.

    Nosusina, pārkaisa ar cukuru un kaltē.

    Ogas kaltēt var speciālajā ogu un augļu žāvētājā vai cepeškrāsnī. Izvēloties otro variantu, ņem vērā - vispiemērotākā temperatūra kaltēšanai cepeškrāsnī ir 50 grādi – tā. Kaltē aptuveni 4-5 stundas, cepeškrāsns durtiņām jābūt pavērtām.

    Iesūtīja: Vineta

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form