Kanēļa kēkss
Foto: Shutterstock
4.7500 4
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas

Kanēļa kēkss - vienkārši produkti un vienkārši pagatavojamas.

Bļodā iesit olas un sakuļ. Pēc tam pievieno cukuru un samaisa. Tad pievieno miltus un krējumu, to arī samaisa. Tad pievieno sodu. Un beigās pēc garšas kanēli.

Kad viss ir izmaisīts un gatavs liek cepties. Ik pēc apmēram 15-10 min. pārbauda vai nav gatavs.

Iesūtīja: Vaarna10 jeb Diana

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form