Foto: Shutterstock
Kanēļa - majonēzes cepumi saldākai kafijai vai tējas tasei.
50Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

200 gmargarīns0.5 TKsoda1.5 glāzescukurs250 gmajonēze3 glāzesmilti3 olas1 olas baltums kanēlis1 šķipsnasāls

Sagatavošana

1

Margarīnu samīca un sakuļ ar majonēzi.

2

Tad iemaisa olas, sāli, dzēstu sodu un 1 glāzi cukura.

3

Visu maisa līdz cukurs izkūst. Pa porcijām iemaisa miltus un samīca mīklu.

4

Mīklu izrullē, ne biezāku par 5 mm, ar glāzīti izspiež aplīšus un kārto uz ietaukotas cepamās plāts.

5

Cepumus pārziež ar sakultu olas baltumu.

6

Atlikušo cukuru samaisa ar kanēli un pārkaisa cepumus.

7

Liek cepties sakarsētā cepeškrāsnī un cep tumši - zeltainus 180*C.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!