
Kanēļa - majonēzes cepumi saldākai kafijai vai tējas tasei.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Margarīnu samīca un sakuļ ar majonēzi.
Tad iemaisa olas, sāli, dzēstu sodu un 1 glāzi cukura.
Visu maisa līdz cukurs izkūst. Pa porcijām iemaisa miltus un samīca mīklu.
Mīklu izrullē, ne biezāku par 5 mm, ar glāzīti izspiež aplīšus un kārto uz ietaukotas cepamās plāts.
Cepumus pārziež ar sakultu olas baltumu.
Atlikušo cukuru samaisa ar kanēli un pārkaisa cepumus.
Liek cepties sakarsētā cepeškrāsnī un cep tumši - zeltainus 180*C.
Iesūtīja: Ieva
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.