Kanēļa - majonēzes cepumi
Foto: Shutterstock
0 0
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
200 g
200 g margarīns
margarīns
0.5 TK
0.5 TK soda
soda
1.5 glāzes
1.5 glāzes cukurs
cukurs
250 g
250 g majonēze
majonēze
3 glāzes
3 glāzes milti
milti
3
3 olas
olas
1
1 olas baltums
olas baltums
 
kanēlis
kanēlis
1 šķipsna
1 šķipsna sāls
sāls
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Cepumi
  • Pasaules Virtuve
  • Kanēļa - majonēzes cepumi saldākai kafijai vai tējas tasei.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Margarīnu samīca un sakuļ ar majonēzi.

    Tad iemaisa olas, sāli, dzēstu sodu un 1 glāzi cukura.

    Visu maisa līdz cukurs izkūst. Pa porcijām iemaisa miltus un samīca mīklu.

    Mīklu izrullē, ne biezāku par 5 mm, ar glāzīti izspiež aplīšus un kārto uz ietaukotas cepamās plāts.

    Cepumus pārziež ar sakultu olas baltumu.

    Atlikušo cukuru samaisa ar kanēli un pārkaisa cepumus.

    Liek cepties sakarsētā cepeškrāsnī un cep tumši - zeltainus 180*C.

    Iesūtīja: Ieva

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form