50Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
200 gmargarīns0.5 TKsoda1.5 glāzescukurs250 gmajonēze3 glāzesmilti3 olas1 olas baltums kanēlis1 šķipsnasāls
Sagatavošana
1
Margarīnu samīca un sakuļ ar majonēzi.
2
Tad iemaisa olas, sāli, dzēstu sodu un 1 glāzi cukura.
3
Visu maisa līdz cukurs izkūst. Pa porcijām iemaisa miltus un samīca mīklu.
4
Mīklu izrullē, ne biezāku par 5 mm, ar glāzīti izspiež aplīšus un kārto uz ietaukotas cepamās plāts.
5
Cepumus pārziež ar sakultu olas baltumu.
6
Atlikušo cukuru samaisa ar kanēli un pārkaisa cepumus.
7
Liek cepties sakarsētā cepeškrāsnī un cep tumši - zeltainus 180*C.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit