Kanēļa – medus mannā putra
Foto: Shutterstock
3.2500 4
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
2 glāzes
100 g
šķipsna
2 ĒK

Kanēļa – medus mannā putra būs izcili garda gan brokastīm, gan launagam, kad kārojas kas salds.

Pienu uzvāra, iemaisa mannu, pieber sāli un nepārtraukti maisot vāra, līdz manna uzbriest.

Īsi pirms beigām pievieno medu, kanēli un ļauj putrai uzvārīties.

Pasniedzot dekorē ar pārbērtu kanēli un apslaki ar medu. Labi garšos klāt arī svaigas ogas.

Iesūtīja: Ieva

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form