Kanēļa piparkūkas ar dzērveņu ievārījuma un baltās šokolādes vidiņiem.

Smilšu mīklai pievieno kanēli, garšvielu maisījumu, samīca, izveltnē.

Ar formiņām izspiež zvaigznītes un aplīšus.

Pusei no cepumiem izspiež vidiņu tā, lai paliek 0,5 cm plata maliņa, pārziež ar olu, liek virsū izspiestos cepumus.

Cepešpannu izklāj ar cepamo papīru, uzliek cepumus un cep 180 grādos 20 minūtes.

Atdzesētām piparkūku zvaigznītēm vidiņu pilda ar dzērveņu ievārījumu.

Balto šokolādi izkausē ūdens peldē un pilda riņķīšos.

Iesūtīja: Lilita

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!