55Minūtes
14Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
12 gab.kaneloni ūdens sāls150 gsaldēti spināti200 gauksti kūpināts lasis100 gstiprs siers1 gab.ola0.25 TKmalti melnie pipari4 ĒKkviešu milti600 mlpiens1 ĒKmargarīns vai sviests sāls malti baltie pipari80 grīvēts siets
Sagatavošana
1
Sāk ar pildījumu. Spinātus caurdurī atkausē un rupīgi notecina. Samaisa ar sīki sasmalcinātu lasi, sarīvētu sieru, olu un pipariem.
2
Gatavo mērci. Miltus iemaisa nelielā piena daudzumā. Atlikušo pienu uzvāra un, visu laiku maisot, iebiezina ar miltu maisījumu. Mērci dažas minūtes vāra. Pievieno taukvielas, sāli, piparus.
3
Pastu vāra, kā norādīts uz iepakojuma. Ātri noskalo aukstā ūdenī.
4
Pildījumu ar karoti pilda makaronos, tad tos ar savienojuma vietu uz leju liek nedaudz ieziestā cepamā traukā. Uzlej mērci un uzkaisa sieru.
5
Cep krāsnī 225*C ~ 20 minūtes.
Iesūtīja: Krizdole
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit