Kāpostu kotletes mājas gaumē
Foto: Частный архив
0 0
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1 kg
1 kg kāposti
kāposti
1
1 sīpols
sīpols
3-4
3-4 ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
3-4 ĒK
3-4 ĒK pilngraudu auzu milti
pilngraudu auzu milti
1
1 ola
ola
pēc garšas
pēc garšas dilles
dilles
pēc garšas
pēc garšas sāls un malti melnie pipari
sāls un malti melnie pipari
 
milti vai rīvmaize apviļāšanai
milti vai rīvmaize apviļāšanai
 
augu eļļa cepšanai
augu eļļa cepšanai
  • Dārzeņu pankūkas un plācenīši
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Gavēņa laika ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • "Tasty" lasītāja Tatjana recepšu konkursam, kurā var laimēt noderīgu un ērtu pannu pankūku cepšanai, piesaka savā ģimenē iecienītu kāpostu kotlešu recepti.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Kāpostu sasmalcina plānos salmiņos.

    Kāpostus liek katlā, pārlej ar 1/2 glāzi ūdens un uz nelielas liesmas sautē zem vāka, ik pa laikam apmaisot, līdz kāposti ir mīksti.

    Kāpostu masu salej caurdurī, notecina lieko šķidrumu un atdzesē masu 10 minūtes.

    Tad masu liek blenderī, pievieno olu, sīpolus, ķiplokus, zaļumus, miltus, sāli un piparus. Visu sablendē viendabīgā masā.

    Ar samitrinātām rokām formē garenas vai apaļas kotletes.

    Apviļā kotletes miltos vai rīvmaizē un apcep pannā sakarsētā eļļā zeltainas no abām pusēm.

    Pasniedz ar krējumu vai bezpiedevu jogurtu.

    Tu taču piekritīsi, ka panna ir viens no spēcīgākajiem "ieročiem" virtuves piederumu "arsenālā". Karbonādes, sacepumi, kotletes, pīrādziņi, mērces, sautējumi un pankūkas – tā vien šķiet, ka, liekot lietā izdomu, pannā var pagatavot teju visu!

    Padalies ar saviem knifiņiem, kā tu liec lietā šo daudzveidīgo virtuves piederumu: līdz 1. martam pagatavo pannā savu mīļāko ēdienu – ceptu vai sautētu, grauzdētu vai šmorētu, pieraksti recepti, nofotografē gala rezultātu un atsūti mums. Ļoti iespējams, tieši tev uzspīdēs veiksme!

    Vairāk par konkursu lasi te!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form