Kāpostu salāti ar burkāniem un selerijas sakni
Foto: Shutterstock
4.0000 4
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1/4
1/4 selerijas sakne
selerijas sakne
2
2 burkāni
burkāni
1/2
1/2 sarkanais kāposts
sarkanais kāposts
 
krējums vai eļļa
krējums vai eļļa
 
citronu sula
citronu sula
 
sāls
sāls
 
pipari
pipari
  • Ārstnieciskais uzturs
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Mazkaloriju ēdieni
  • Receptes cukura diabēta slimniekiem
  • Dārzeņu salāti
  • Ikdienas maltītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Pasaules Virtuve
  • Sarkanā kāposta salāti ar selerijas sakni un burkāniem būs svaiga piedeva pusdienām jebkurā sezonā.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Uz sakņu rīves, virtuves kombainā vai ar dārzeņu mandolīnu sarīvē selerijas sakni, kāpostus un burkānus.

    Liek bļodā, padauza ar koka stampiņu vai samīca ar rokām, līdz sāk izdalīties sula.

    Atkarībā no gaumes un ēšanas paradumiem sajauc salātus ar krējumu un majonēzi vai eļļu un citrona sulu.

    Iesūtīja: Zuks

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form