
Loading...
Sastāvdaļas
1/4
1/4 selerijas sakne
selerijas sakne2
2 burkāni
burkāni1/2
1/2 sarkanais kāposts
sarkanais kāposts krējums vai eļļa
krējums vai eļļa citronu sula
citronu sula sāls
sāls pipari
pipariSarkanā kāposta salāti ar selerijas sakni un burkāniem būs svaiga piedeva pusdienām jebkurā sezonā.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Uz sakņu rīves, virtuves kombainā vai ar dārzeņu mandolīnu sarīvē selerijas sakni, kāpostus un burkānus.
Liek bļodā, padauza ar koka stampiņu vai samīca ar rokām, līdz sāk izdalīties sula.
Atkarībā no gaumes un ēšanas paradumiem sajauc salātus ar krējumu un majonēzi vai eļļu un citrona sulu.
Iesūtīja: Zuks
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.