Foto: Shutterstock
Sarkanā kāposta salāti ar selerijas sakni un burkāniem būs svaiga piedeva pusdienām jebkurā sezonā.
10Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

ceturtdaļa selerijas saknes2 burkāni puse sarkanā kāposta krējums vai eļļa citronu sula sāls pipari

Sagatavošana

1

Uz sakņu rīves, virtuves kombainā vai ar dārzeņu mandolīnu sarīvē selerijas sakni, kāpostus un burkānus.

2

Liek bļodā, padauza ar koka stampiņu vai samīca ar rokām, līdz sāk izdalīties sula.

3

Atkarībā no gaumes un ēšanas paradumiem sajauc salātus ar krējumu un majonēzi vai eļļu un citrona sulu.

Iesūtīja: Zuks

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!