Kāpostu salāti ar konservētiem persikiem un granātābola sēkliņām
Foto: Kārlis Dambrāns, DELFI
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1/2
1/2 Ķīnas kāposts
Ķīnas kāposts
1/2
1/2 neliels sarkanais kāposts
neliels sarkanais kāposts
1
1 granātābols
granātābols
6
6 konservētu persiku pusītes
konservētu persiku pusītes
1
1 pētersīļu buntīte
pētersīļu buntīte
Mērcei
5 ĒK
5 ĒK rapšu eļļa
rapšu eļļa
1
1 laims (rīvēta miziņa un sula)
laims (rīvēta miziņa un sula)
1 ĒK
1 ĒK Franču sinepes
Franču sinepes
1 ĒK
1 ĒK brūnais cukurs
brūnais cukurs
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni vegāniem
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Mazkaloriju ēdieni
  • Dārzeņu salāti
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Ziemassvētku receptes
  • Viegla vasaras maltīte
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Svaigi un ātri pagatavojami kāpostu salāti svētku galdam, kas neradīs smaguma sajūtu. Tie priecēs gan acis – ar košu krāsu salikumu, gan garšu kārpiņas. Ideāla piedeva dažādiem gaļas ēdieniem, piemēram, krāsnī ceptam lasim vai zeltainam vistas cepetim.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Abu veidu kāpostus sagriež plānās strēmelītēs. Persikus sagriež šķēlītēs. Pētersīļus sīki sakapā.

    Kāpostu salāti ar konservētiem persikiem un granātābola sēkliņām
    Foto: Kārlis Dambrāns, DELFI

    Gatavo mērci, liekot visas sastāvdaļas aizvākojamā burciņā un sakratot, līdz iegūta viendabīga mērce.

    Kāpostus, persikus un pētersīļus liek bļodā, pārlej ar mērci un samaisa.

    Dekorē ar granātābolu sēkliņām un pasniedz.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form