Svaigi un ātri pagatavojami kāpostu salāti svētku galdam, kas neradīs smaguma sajūtu. Tie priecēs gan acis – ar košu krāsu salikumu, gan garšu kārpiņas. Ideāla piedeva dažādiem gaļas ēdieniem, piemēram, krāsnī ceptam lasim vai zeltainam vistas cepetim.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Abu veidu kāpostus sagriež plānās strēmelītēs. Persikus sagriež šķēlītēs. Pētersīļus sīki sakapā.
Foto: Kārlis Dambrāns, DELFI
Gatavo mērci, liekot visas sastāvdaļas aizvākojamā burciņā un sakratot, līdz iegūta viendabīga mērce.
Kāpostus, persikus un pētersīļus liek bļodā, pārlej ar mērci un samaisa.
Dekorē ar granātābolu sēkliņām un pasniedz.
Lai labi garšo!
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.
Informējam, ka DELFI portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.