Foto: Shutterstock
Sātīgai maltītei - gardie kāpostu tīteņi ar burkāniem.
80Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

kāposti malta gala rīsi burkāni sīpoli sāls malti melnie pipari garšvielas skābs krējums vai tomātu mērce milti

Sagatavošana

1

Ņem lielu kāpostu, liek ūdenī un liek uz uguns. Ik pa laikam nogriež un izņem ārējās lapas, kad tās maina krāsu un kļūst lokanas.

2

Pildījums: gaļu sajauc ar pusgataviem rīsiem, apceptiem sīpoliem, apceptiem sarīvētiem burkāniem, garšvielām un sāli.

3

Kāpostu lapā liek pildījumu. Tīteni satin, apsien ar diegu vai kā citādi nostiprina, apcep pannā (nu protams, kad visi satīti, ne jau pa vienam) un liek katliņā sautēties.

4

Nu tur atkal visas garšvielas utt. Un sautē, kamēr gatavs.

5

Novārījuma ūdenim pievieno krējumu vai ketčupu, miltus un uzvāra.

* var pievienot pildījumam sēnes.

Iesūtīja: Ineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!