60Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
kāposts maltā gaļa garšvielas rīsi šampinjoni eļļa cepšanai sāls konservēti tomāti
Sagatavošana
1
Malto gaļu un pusgatavus rīsus samīca kopā ar garšvielām. Pievieno apceptus šampinjonus un samaisa.
2
Izgriež kāpostam kacenu, tad ar kacena vietu katlā iekšā un uz plīts vārīties. Pēc laika, lapas viegli atdalās.
3
Lapās pilda gaļu ar rīsiem. Tīteņus liek uz pannas, apcep kārtīgi.
4
Apceptos tīteņus katlā iekšā, ūdeni un konservētos tomātus pāri, sautējas kādu laiku, garšvielas pievieno vēl, ja vajag.
5
Kā gatavi, tā uz šķīvja un krējumiņu klāt. Pārkaisa ar zaļumiem.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit