Foto: Shutterstock
Garšīgie kāpostu tīteņi ar rīsiem un zeltainām sēnēm.
60Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

kāposts maltā gaļa garšvielas rīsi šampinjoni eļļa cepšanai sāls konservēti tomāti

Sagatavošana

1

Malto gaļu un pusgatavus rīsus samīca kopā ar garšvielām. Pievieno apceptus šampinjonus un samaisa.

2

Izgriež kāpostam kacenu, tad ar kacena vietu katlā iekšā un uz plīts vārīties. Pēc laika, lapas viegli atdalās.

3

Lapās pilda gaļu ar rīsiem. Tīteņus liek uz pannas, apcep kārtīgi.

4

Apceptos tīteņus katlā iekšā, ūdeni un konservētos tomātus pāri, sautējas kādu laiku, garšvielas pievieno vēl, ja vajag.

5

Kā gatavi, tā uz šķīvja un krējumiņu klāt. Pārkaisa ar zaļumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!