Kāpostu un ābolu salāti
Foto: DELFI
5.0000 1
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Ja trūkst ideju, kā klasiskas salātu sastāvdaļas pasniegt jaunā gaismā, plašās interneta dzīles steidz palīgā. Mājās bija kāposti, burkāni un āboli – atlika vien "Pinterest" dzīlēs piemeklēt interesantas mērcītes recepti. Rezultātā tapa šis magoņu sēkliņām nosētais gardums.

Abu veidu kāpostus smalki sagriež/sarīvē. Burkānu sarīvē. Āboliem izgriež serdi un sagriež smalkākos gabaliņos. Visu saber lielā bļodā.

Nelielā burciņā salej eļļu, citrona sulu, etiķi, majonēzi. Pieber sāli un piparus, kā arī magoņu sēkliņas. Burciņai uzskrūvē vāciņu un kārtīgi sakrata, lai sanāktu viendabīga mērcīte.

Kad mērce gatava, to pārlej bļodā sagrieztajām sastāvdaļām. Visu kārtīgi samaisa.

Salātus ēd uzreiz vai nedaudz vēlāk – ievilkušies tie būs vēl garšīgāki. Labu apetīti!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Comment Form