Kāpostu un kartupeļu sacepums ar malto gaļu un kausēto sieru
Foto: Shutterstock
3.1111 9
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1/2
1/2 kāposts
kāposts
1
1 burkāns
burkāns
1
1 sīpols
sīpols
4-5
4-5 kartupeļi
kartupeļi
400 g
400 g maltā gaļa
maltā gaļa
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas malti melnie pipari
malti melnie pipari
6-8
6-8 kausētā siera plāksnes
kausētā siera plāksnes
3-4
3-4 ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
150-200 ml
150-200 ml buljons
buljons
pēc garšas
pēc garšas zaļumi
zaļumi
  • Dārzeņu ēdieni
  • Gaļas ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Launags
  • Pusdienas
  • Pasaules Virtuve
  • Kāpostu un kartupeļu sacepums ar malto gaļu un kausēto sieru, kas nekad nepiedeg un vienmēr izdodas uz goda.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Uz rupjās rīves vai virtuves kombainā sarīvē kāpostu, kartupeļus un burkānus. Sasmalcina sīpolu. Visus dārzeņus liek bļodā, pievieno sāli, piparus un samaisa.

    Pusi dārzeņu masas liek dziļajā veidnē, virsū saplucina maltās gaļas* kārtu, kam iepriekš piespiesti ķiploki, pievienota sāls un pipari. Tad liek virsū atlikušos dārzeņus,

    Visu pārkaisa ar zaļumiem, pārlej ar kausiņu buljona Uzliek vāku un liek līdz 200 grādiem uzkarsētā cepeškrāsnī, lai sautējas aptuveni 45 minūtes.

    Tad pārliek ar kausētā siera plāksnēm vai rīvētu sieru un turpina cept, līdz siers izkusis.

    * var arī pirms tam gaļu apcept, bet es to uzskatu, par lieku ēdiena treknināšanu un vēl, ja jūt, ka buljons par daudz pielējies, noņem vāku, lai šķidrums iztvaiko.

    Iesūtīja: vinčiks

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form