
Kāpostu un maltās gaļas sautējums kārtīgai pusdienu maltītei.
Kāpostus sasmalcina. Burkānus nomizo, sarīvē.
Kāpostus un burkānus kārtām liek katlā.
Pievieno buljonu, uz lēnas uguns sautē apm. 15-20 minūtes. Dažas minūtes pēc vārīšanās sākuma katlam uzliek vāku.
Kamēr kāposti ar burkāniem sautējās, pannā sakarsētā sviestā apbrūnina malto gaļu un sīpolus (ja ēdienu gatavo virs uzgunskura brīvā dabā, tad gaļu un sīpolus liek katlā bez apcepšanas, tikai tad viss jāpasautē ilgāk - minūtes 20-25).
Malto gaļu ar sīpoliem pievieno dārzeņiem. Iemaisa sāli, piparus un ķimenes.
Sautējumu vēl sautē 10 minūtes.
Iesūtīja: Edīte