Kāpostu un maltās gaļas sautējums
Foto: Shutterstock
3.6667 6
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
500 g
500 g kāposti
kāposti
2
2 burkāni
burkāni
1
1 sīpols
sīpols
200 g
200 g gaļas buljons
gaļas buljons
500 g
500 g maltā gaļa
maltā gaļa
1 ĒK
1 ĒK sviests
sviests
 
sāls
sāls
 
pipari
pipari
1 ĒK
1 ĒK sasmalcinātas ķimenes
sasmalcinātas ķimenes
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Mazkaloriju ēdieni
  • Dārzeņu ēdieni
  • Gaļas ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Kāpostu un maltās gaļas sautējums kārtīgai pusdienu maltītei.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Kāpostus sasmalcina. Burkānus nomizo, sarīvē.

    Kāpostus un burkānus kārtām liek katlā.

    Pievieno buljonu, uz lēnas uguns sautē apm. 15-20 minūtes. Dažas minūtes pēc vārīšanās sākuma katlam uzliek vāku.

    Kamēr kāposti ar burkāniem sautējās, pannā sakarsētā sviestā apbrūnina malto gaļu un sīpolus (ja ēdienu gatavo virs uzgunskura brīvā dabā, tad gaļu un sīpolus liek katlā bez apcepšanas, tikai tad viss jāpasautē ilgāk - minūtes 20-25).

    Malto gaļu ar sīpoliem pievieno dārzeņiem. Iemaisa sāli, piparus un ķimenes.

    Sautējumu vēl sautē 10 minūtes.

    Iesūtīja: Edīte

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form