Karaliskais gaļas pīrāgs
Foto: Shutterstock
4.7778 9
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Gan ikdienišķām vakariņām, gan viesību galdam - bagātīgs karaliskais gaļas pīrāgs.

Malto gaļu sacep ar sarīvētiem burkāniem, sīpoliem un garšvielām.

Cep, līdz gaļa gatava.

Šampinjonus sagriež un apcep.

Cepamo plāti izklāj ar cepamo papīru un pārkaisa miltus.

Mīklu plāni izrullē un liek uz cepamā papīra.

Uz mīklas liek kūpinātas gaļas šķēles, tad liek sacepto malto gaļu ar sīpoliem un burkāniem.

Pārkaisa rozīnes, riekstus un sarīvētus ābolus.

Tad liek saceptus šampinjonus.

Pārkaisa sāli un maltus melnos pipars.

Kūku apklāj ar tik pat plāni izrullētu mīklu un saloka maliņas ar apakšējās mīklas malām, visu virsējo kārtu sadursta ar dakšu un nosmērē ar sakultām olām.

Iesūtīja: Brat2

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form