Kartupeļu un biezpiena sacepums
Foto: Shutterstock
3.1667 6
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Sātīgai un gardai maltītei - karaliskie kartupeļi ar biezpienu. Kādēļ karaliskie? Jo ļoti sātīgi!

Kartupeļus novāra ar visu mizu. Atdzesē, nomizo un sagriež ripiņās.

Olas sakuļ ar pienu un sāli, bet biezpienu samīca ar dakšiņu.

Cepamtrauku ieziež ar eļļu, izklāj pusi sagriezto kartupeļu un izlīdzina. Pa virsu izliek visu biezpienu un pārklāj ar atlikušajiem kartupeļiem. Pārlej ar olu un piena kulteni.

Liek sakarsētā cepeškrāsnī un cep 30 – 40 minūtes 180*C, līdz izveidojas zeltaina garoziņa.

Iesūtīja:
astra

Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form