Foto: Shutterstock
Gardam našķim - karamelizēti āboli ar riekstiem.
45Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

nelieli āboli cukurs kanēlis sasmalcināti rieksti

Sagatavošana

1

Ūdens peldē izšķīdina cukuru ar nedaudz ūdeni un kanēli.

2

Iegūto karameli pārlej pannā un sautē ābolus, kas uzdurti uz kociņiem no augļu koka(pirms uzduršanas ābolus jāsadursta ar dakšu).

3

Sautē apmēram 20 minūtes pēc tam noņem pannu no uguns un atstāj ābolus karamelē apmēram 10 minūtes.

4

Riekstus sasmalcina un pirms pasniegšanas pārkaisa āboliem.

Iesūtīja: Brat2

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!