45Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
nelieli āboli cukurs kanēlis sasmalcināti rieksti
Sagatavošana
1
Ūdens peldē izšķīdina cukuru ar nedaudz ūdeni un kanēli.
2
Iegūto karameli pārlej pannā un sautē ābolus, kas uzdurti uz kociņiem no augļu koka(pirms uzduršanas ābolus jāsadursta ar dakšu).
3
Sautē apmēram 20 minūtes pēc tam noņem pannu no uguns un atstāj ābolus karamelē apmēram 10 minūtes.
4
Riekstus sasmalcina un pirms pasniegšanas pārkaisa āboliem.
Iesūtīja: Brat2
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit