Karameļu biskvīta torte ar apelsīnu krēmu un ķiršiem
Foto: Shutterstock
4.0000 2
12 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas

Karameļu biskvīta torte ar apelsīnu krēmu un ķiršiem - bauda katrā kumosā.

Cukuram pievieno krējumu un karameli, rūpīgi saputo.

Miltus sajauc ar sodu un pievieno masai, izveidojot viendabīgu mīklu, lej veidnē un cep 250*C karstā cepeškrāsnī 15 minūtes.

Saldo krējumu ar cukuru saputo, pievieno sarīvētu apelsīna miziņu un ķiršus.

Krēmu klāj uz atdzesēta biskvīta un dekorē pēc vēlēšanās.

Iesūtīja: skudra

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form