Karbonādes kārtojums aukstajam galdam
Foto: Shutterstock
3.4000 10
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
3 šķēles
3 šķēles kakla karbonāde
kakla karbonāde
1 gab.
1 gab. ola
ola
 
milti
milti
2 gab.
2 gab. sīpoli
sīpoli
4 gab.
4 gab. burkāni
burkāni
 
majonēze
majonēze
 
etiķis 9%
etiķis 9%
  • Gaļas uzkodas
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Gaļas kārtojums ar burkāniem un marinētiem sīpoliem.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Karbonādi izklapē, apviļā miltos, tad olā un cep uz vidēji lielas uguns, kamēr gatava no abām pusēm.

    Sīpolus sagriež gredzenos, liek bļodiņā, aplej ar atšķaidītu etiķi, un atstāj iemērktus, līdz tie iemarinējušies un tad šķidrumu nolej.

    Burkānus sarīvē.

    Atdzesētu karbonādi griež strēmelītēs un kārto uz garā šķīvja, aplej ar majonēzi, nākamajā kārtā liek nosusinātus marinētos sīpolus, atkal majonēzi un pa virsu izlīdzina rīvētus burkānus.

    Rotā ar majonēzi, var arī kādu zaļumiņu, citronšķēlīti, pāris dzērvenes.

    Liek leduskapī un ļauj ievilkties.

    * sīpolus marinē pēc garšas, ne pārāk stiprus, bet arī ne pliekanus.

    Iesūtīja: evuce

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form