45Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
3 šķēleskakla karbonāde1 gab.ola milti2 gab.sīpoli4 gab.burkāni majonēze etiķis 9%
Sagatavošana
1
Karbonādi izklapē, apviļā miltos, tad olā un cep uz vidēji lielas uguns, kamēr gatava no abām pusēm.
2
Sīpolus sagriež gredzenos, liek bļodiņā, aplej ar atšķaidītu etiķi, un atstāj iemērktus, līdz tie iemarinējušies un tad šķidrumu nolej.
3
Burkānus sarīvē.
4
Atdzesētu karbonādi griež strēmelītēs un kārto uz garā šķīvja, aplej ar majonēzi, nākamajā kārtā liek nosusinātus marinētos sīpolus, atkal majonēzi un pa virsu izlīdzina rīvētus burkānus.
5
Rotā ar majonēzi, var arī kādu zaļumiņu, citronšķēlīti, pāris dzērvenes.
6
Liek leduskapī un ļauj ievilkties.
* sīpolus marinē pēc garšas, ne pārāk stiprus, bet arī ne pliekanus.
Iesūtīja: evuce
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit