Foto: Shutterstock
Gaļas kārtojums ar burkāniem un marinētiem sīpoliem.
45Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
3 šķēleskakla karbonāde1 gab.ola milti2 gab.sīpoli4 gab.burkāni majonēze etiķis 9%

Sagatavošana

1

Karbonādi izklapē, apviļā miltos, tad olā un cep uz vidēji lielas uguns, kamēr gatava no abām pusēm.

2

Sīpolus sagriež gredzenos, liek bļodiņā, aplej ar atšķaidītu etiķi, un atstāj iemērktus, līdz tie iemarinējušies un tad šķidrumu nolej.

3

Burkānus sarīvē.

4

Atdzesētu karbonādi griež strēmelītēs un kārto uz garā šķīvja, aplej ar majonēzi, nākamajā kārtā liek nosusinātus marinētos sīpolus, atkal majonēzi un pa virsu izlīdzina rīvētus burkānus.

5

Rotā ar majonēzi, var arī kādu zaļumiņu, citronšķēlīti, pāris dzērvenes.

6

Liek leduskapī un ļauj ievilkties.

* sīpolus marinē pēc garšas, ne pārāk stiprus, bet arī ne pliekanus.

Iesūtīja: evuce

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!