Foto: DELFI
Karbonādes - burkānu salāti, kad karbonādes vairs "neēdas".
20Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

cepta karbonāde sīpoli burkāni majonēze etiķis sāls cukurs

Sagatavošana

1

Liek kārtām: ceptas karbonāde (olas + miltu panējumā) sagriezta kubiņos; marinēti sīpoli; smalki rīvēti svaigi burkāni.

2

Starp kārtām pēc vēlēšanās liek majonēzi ar garšvielām. Rotāju parasti ar puraviem, zaļumiem.

Karbonādes vietā var izmantot šķiņķi, karsti kūpinātu vistu.

Iesūtīja: Maija Smane

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!